Mijn HappyNurse     Mijn HappyNurse

Lettergrootte: A-AA+

Vestiging Amsterdam

HappyNurse Amsterdam
TT Vasumweg 95
1033 SG Amsterdam

T 020 - 820 89 57
M 06 - 23 37 13 49
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
   
   
 bullet active  Ga naar Thuiszorg Amsterdam
Loeki Amsterdam
 

 

vestiging - happynurse amsterdam

HappyNurse Amsterdam is uw partner voor de flexibele zorg (lange en korte termijn), werving & selectie en bij detacheringen. Momenteel zijn wij actief op verschillende vlakken binnen de zorg, denk hierbij aan: ouderenzorg, gehandicapte zorg, GGZ, thuiszorg en ziekenhuizen. Daarnaast staan wij altijd open voor andere segmenten binnen de zorg. Het gebied waarin wij actief zijn, is Noord en Zuid Holland.

Het team van HappyNurse Amsterdam is groot opgezet, onze medewerkers werken met passie! Daarnaast vinden wij een goede vakkundige achtergrond belangrijk, naast de verplichte diploma’s wordt al ons personeel dan ook extra getraind door het jaar heen, zodat wij u de juiste kwaliteit kunnen bieden aan geschoold personeel.

Wat zijn onze sterke punten?

• 24/7 bereikbaar, u kunt ons altijd bellen op 020 – 820 89 57
• Een betrokken kantoor team waarmee u nauw contact kunt onderhouden
• Wij bekijken samen met u de mogelijkheden die het beste passen bij uw bedrijf, het leveren van maatwerk is voor ons van groot belang.

Hoe kunt u gebruik maken van ons personeel?

Indien u ervoor kiest contact met ons op te nemen, zal een van onze intercedente, vaak nog dezelfde week bij u langs gaan. Deze intercedente zal samen met u bespreken wat onze mogelijkheden zijn. Zie hier een kleine greep uit onze services:
• Het oplossen van spoed diensten
• Het werven van vast personeel voor uw bedrijf
• Het detacheren van personeel
• Het vormen van een vaste Flexpool voor uw organisatie, een bekend gezicht is prettiger dan altijd een nieuw gezicht!

Het teamLoeki klein

Het team van HappyNurse Amsterdam is opgebouwd uit verschillende lagen. Aan de bovenkant staat onze vestigingsmanager Loeki Barkmeijer, zij is van oorsprong ook kinderverpleegkundige geweest. Vanuit die functie heeft zij de overstap gemaakt naar HappyNurse, waarbij zij in 2013 de vestiging Amsterdam heeft overgenomen. Zij wordt ondersteund door een team van senior intercedenten, intercedenten en planners. Onze kantoor medewerkers staan ten alle tijden voor u klaar en proberen altijd met u samen de beste zorg voor uw instelling te realiseren.

Werken bij HappyNurse Amsterdam?

Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerd en gediplomeerd zorgpersoneel. Beschik jij over het juiste diploma en straal jij van binnen en van buiten HappyNurse uit? Kijk dan bij onze actuele vacatures onder het kopje vacatures. Je kan ook mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.