Mijn HappyNurse     Mijn HappyNurse

Lettergrootte: A-AA+

Vestiging EINDHOVEN

HappyNurse Eindhoven
Derde Oosterparklaan 41 
3541 SC Utrecht

M 06 - 28 80 93 29
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
HappyNurse vestiging Den Bosch
 

Over deze vestiging

 

HappyNurse Eindhoven zorgt voor de juiste match tussen vraag en aanbod. Wij leveren hoog gekwalificeerd en professioneel personeel. Als partner in flexibele zorg, werving en selectie en payroll service biedt HappyNurse Eindhoven oplossingen voor zorginstellingen en commerciële bedrijven zoals de farmaceutische industrie.
Wij zijn aangesloten bij de ABU, wat er voor zorgt dat wij uw betrouwbare partner zijn in de arbeidsbemiddeling. Bovendien zijn wij 24x7 bereikbaar zodat u als zorginstelling of als zorgprofessional altijd op ons kunt rekenen.
Voor werkzoekenden met een opleiding in de zorg op MBO/HBO-niveau en/of verdere specialisaties biedt HappyNurse Eindhoven carrièrekansen waar jij Happy van wordt, zowel parttime als fulltime en vast of tijdelijk behoren tot de mogelijkheden. Neem voor meer informatie direct contact met ons op. 

 

Over de vestigingsmanager

Mijn naam is Kitty Rietveld en ben Franchiseondernemer van de vestigingen 's-Hertogenbosch en Maarssen. Ik ben mijn carrière begonnen als doktersassistente ter vervanging van een zwangerschapsverlof. Vervolgens heb ik de opleidingen anesthesie en chirurgie gedaan in het UMC Utrecht en daar meerdere jaren met veel plezier gewerkt. Voordat ik ondernemer werd heb ik gedetacheerd gewerkt in verschillende ziekenhuizen en heb ervaren hoe verrijkend het is om in verschillende ''keukens" te kijken. Eind 2013 besloot
ik om het roer om te gooien en met een hele nieuwe uitdaging te beginnen. Heb Marijke Horstink opgezocht en haar enthousiasme over HappyNurse maakte ook mij
enthousiast waardoor ik de samenwerking ben aangegaan.