Mijn HappyNurse     Mijn HappyNurse

Lettergrootte: A-AA+

Vestiging Hardenberg

HappyNurse Hardenberg
Vechtstraat 2D
7772 AX Hardenberg

T 088 0700201 
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
   
werner hardenberg
 

Over deze vestiging

HappyNurse Hardenberg werkt vooral in West Gelderland, Overijssel en Drenthe. Ons doel is om te werken aan perfecte en efficiënte samenwerking tussen de zorgverlener en de zorginstelling. Door onze ervaringen optimaal toe te passen kunnen we het verschil maken. Zo zorgen wij dat alle betrokkenen - de ingezette medewerkers, de instellingen en bovenal de patiënten of te verzorgen bewoners - meer dan tevreden zijn en zich goed voelen. Wij werken dus aan goede matches tussen enerzijds de zorginstellingen en anderzijds onze verpleegkundigen, verzorgenden en andere zorgprofessionals. Wij leveren tevens zorgprofessional aan zorggerealteerde ondernemingen voor specifieke projecten. De medewerkers van HappyNurse Hardenberg zijn ondernemend, zelfstandig en servicegericht. Bovendien zijn wij 24x7 bereikbaar zodat u als zorginstelling of als zorgprofessional altijd op ons kunt rekenen. HappyNurse. Beter.

Laatste nieuws

HappyNurse Hardenberg en HappyNurse Doetinchem werken samen in de regio's Oost Utrecht, Gelderland, Overijssel en Drenthe. De kennis en ervaring van deze twee vestigingsmanagers vullen elkaar aan en inmiddels werken de vestigingen samen voor de meest uiteenlopende opdrachtgevers zoals ziekenhuizen, ZBC's, thuiszorginstellingen, intramurale ouderenzorg, geestelijke gezondheidszorg, penitentiaire inrichtingen, gehandicaptenzorg, revalidatieklinieken, farmaceutische bedrijven, arbodiensten enzovoort.

Over de vestigingsmanager

Werner de Groot is vestigingsmanager en franchiseondernemer van HappyNurse Hardenberg. Hij heeft veel ervaring opgedaan in operationeel (bezettings)management en vanuit deze ervaring kent hij de kracht van motivatie en deskundigheid. "Ik ben een echt 'mensen-mens', altijd persoonlijk betrokken en aanspreekbaar, maar neem afstand waar dat hoort. Ik werk veel samen met vestigingsmanager en franchiseondernemer Rudi Liebrand van de vestiging Doetinchem. Hij komt als verpleegkundige zelf uit de zorg en samen kunnen we uitstekend inspelen op de behoeften van alle betrokkenen en zijn wij in staat om vanuit verschillende perspectieven wensen en eisen te begrijpen en daarop te reageren.