Mijn HappyNurse     Mijn HappyNurse

Lettergrootte: A-AA+

Disclaimer

HappyNurse Uitzendbureau besteedt veel zorg aan de creatie van deze website, maar het kan voorkomen dat niet alle informatie op enig moment actueel, juist en/of volledig is. HappyNurse garandeert ook niet dat deze website virusvrij is of zonder fouten en/of onderbrekingen functioneert. Bent u van mening dat er een onjuistheid staat in de website? Laat het ons dan weten. Happy Nurse is niet aansprakelijk voor de inhoud van de site of voor het gebruik dat hiervan wordt gemaakt. Wij staan open voor suggesties ter verbetering van de website.

Auteursrecht

De volledig website inclusief intellectuele eigendomsrechten is het exclusieve eigendom van HappyNurse of haar opdrachtgevers. HappyNurse geeft de bezoeker van deze site toestemming om voor eigen rekening en risico de opgenomen gegevens te kopiëren, af te drukken en aan te wenden onder de voorwaarde dat deze gegevens louter voor informatieve doeleinden van de bezoeker worden aangewend, en met uitsluiting van elke verdere verveelvoudiging, distributie, of commerciële exploitatie.

Links

De website kan links bevatten naar websites van derden. Wij selecteren de websites waarnaar verwezen wordt zo zorgvuldig mogelijk. HappyNurse kan echter niet instaan voor de inhoud en het functioneren van de websites van derden.