Mijn HappyNurse     Mijn HappyNurse

Lettergrootte: A-AA+

Franchisenemer gezocht

Heb jij een achtergrond als leidinggevend verpleegkundige of een andere zorgprofessie? En heb jij passie voor de zorg en de ambitie om de hoogste kwaliteit te leveren? En wil jij je eigen HappyNurse franchise beginnen? Bij HappyNurse is het mogelijk om als zelfstandig ondernemer een eigen HappyNurse vestiging te starten. En dat kan een uitzendbureau zijn of een thuiszorg wijkteam.

Het starten van een HappyNurse franchise

Met ons franchise concept kan jij een snelle start maken. Een HappyNurse franchise beginnen kan vanuit huis of een andere eigen locatie, waarbij je een eigen verzorgingsgebied toegewezen krijgt. Binnen dit verzorgingsgebied bouw je een exclusief bestand van cliënten op, waar je de door jou geworven zorgprofessionals plaatst. Uiteraard mag je hierbij ondersteuning van HappyNurse verwachten. Zo ondersteunen wij je met een opleiding, marktonderzoek en administratieve afwikkelingen zoals verloning en facturering. Daarnaast dragen wij zorg voor certificering en bewaking van wet- en regelgeving.

Franchisenemer gezocht – word ook HappyNurse franchisenemer 

Vul onderstaand formulier vrijblijvend in en stuur ons je CV toe. Wij nemen dan binnen een werkdag contact met je op om de mogelijkheden met je te bespreken.

Voornaam
Vul je voornaam in
Achternaam
Vul je achternaam in
Woonplaats
Vul je woonplaats in
E-mailadres
Het email adres is onjuist
Telefoonnummer
Gebruik alleen cijfers, een minteken, een plusteken, een spatie en/of ronde haken
Huidige functie
Beschrijf in maximaal 5 woorden je huidige functie
Waar zou je willen vestigen?
Vul een plaatsnaam in waar je als franchisenemer zou willen starten.
Motivatie
CV uploaden
Stuur je CV in Word of PDF formaat met een maximale grootte van 1MB