Mijn HappyNurse     Mijn HappyNurse

Lettergrootte: A-AA+

Personeel gezocht?

HappyNurse is uw partner als het gaat om snelle invulling van uw personeelsbehoefte. Wij weten als geen ander dat snelheid voor u belangrijk is. Wij komen zelf uit de zorg en kunnen daarom goed met u meedenken en aan uw vraag snelle invulling geven. Wij kunnen zorgprofessionals op basis van onze eigen professionaliteit beoordelen en dat maakt HappyNurse nèt even beter.

Onze Dienstverlening:

  • Tijdelijk zorgpersoneel
  • Detachering
  • ZZP-bemiddeling
  • Werving en selectie
  • Payrolling
  • Poolbeheer

Als snel niet snel genoeg is

De volcontinu processen van uw organisatie vereisen een enorme planning en sturing. En soms moet er vooral even een acute behoefte ingevuld worden. Dat weten wij en daarom zijn wij snel als het moet en 24x7 bereikbaar. Bij HappyNurse geldt: eerst het probleem oplossen en dan de zakelijke aspecten regelen. Wij zijn daarin ondernemend en pragmatisch en bieden u graag de service die voor u belangrijk is en vertrouwen op een goede relatie met onze opdrachtgevers.

HappyNurse kent en anticipeert op uw uitdagingen

HappyNurse is een snelgroeiende uitzendorganisatie met een brede dienstverlening in tijdelijk zorgpersoneel, detachering, ZZP-bemiddeling, werving en selectie, payrolling en poolbeheer.

Contact

Wilt u kennismaken met HappyNurse? Klik op een vestiging bij u in de buurt of vul het contactformulier in. De vestigingsmanager neemt dan binnen een werkdag contact met u op. Of vraag onze brochure aan.