Mijn HappyNurse     Mijn HappyNurse

Lettergrootte: A-AA+

Detachering zorg

Zoekt u professionals voor uw zorgbedrijf? HappyNurse is gespecialiseerd in detachering zorg en bemiddelt tussen bedrijven en enthousiaste zorgprofessionals.

Alle zorgprofessionals die via HappyNurse gedetacheerd worden zijn enthousiast en hebben passie voor het vak. HappyNurse zorgt ervoor dat haar mensen terecht komen bij bedrijven waar ze zich prettig voelen en waar hun kwaliteiten optimaal tot zijn recht komen. Onze HappyNurses zijn flexibel en vinden het leuk om bij verschillende zorginstellingen te werken. Bij HappyNurse is alles mogelijk. Onze zorgprofessionals hebben bovendien veel ervaring omdat ze via ons bij diverse zorginstellingen gedetacheerd worden. De HappyNurses die gedetacheerd worden volgen allemaal extra trainingen via onze HappyCampus. Zo kunnen wij aan al onze partners optimale kwaliteit garanderen.

Detachering zorg: alleen de beste professionals

Al onze HappyNurses hebben een opleiding gedaan richting de zorg en zijn erkend in het BIG-register . Onze selectieprocedure is uitgebreid en er wordt naast vakdiploma's ook gekeken naar enthousiasme en passie voor het vak. Wij streven er naar om altijd de beste kwaliteit zorgprofessionals te leveren wanneer we onze HappyNurses detacheren. HappyNurse is gespecialiseerd in zorg detachering en geeft haar personeel de kans om zich verder te ontwikkeling middels de HappyCampus. HappyCampus organiseert afzonderlijke trainingsdagen waarin zowel theorie als praktijk kennis worden aangescherpt.

Detacheren in de zorgsector

Bij HappyNurse staan de mensen centraal. Bij het detacheren van onze professionals wordt er altijd gekeken of het bedrijf past bij de wensen en persoonlijkheid. Wij detacheren bij onder andere ziekenhuizen, zorginstellingen en in de gehandicaptenzorg . Heeft u op korte termijn een zorgprofessional nodig in uw bedrijf en spreekt onze dienstverlening u aan? Neem dan nu contact met ons op en maak kennis met onze enthousiaste HappyNurses. Voor vrijblijvende informatie kunt u ook onze brochure aanvragen.