Mijn HappyNurse     Mijn HappyNurse

Lettergrootte: A-AA+

UITZENDBUREAU ZORG

Bent u op zoek naar enthousiast personeel in de zorgsector? Kies voor HappyNurse als uitzendbureau zorg. Wij voorzien in detachering en tijdelijk zorgpersoneel.

HappyNurse is hét uitzendbureau voor zorgprofessionals met passie voor het vak. Wij zenden zorgprofessionals uit en vinden het belangrijk om een snelle invulling te geven aan de personeelsbehoefte van onze partners. HappyNurse voorziet in tijdelijk zorgpersoneel, detachering, ZZP-bemiddeling, werving en selectie, payrolling en poolbeheer.

Het uitzendbureau waar goede zorg centraal staat

Wij zijn bij HappyNurse altijd op zoek naar enthousiaste zorgprofessionals om uit te zenden bij ziekenhuizen , in de gehandicaptenzorg , bij diverse zorginstellingen of in de thuiszorg . Goede zorg staat bij ons centraal en alle professionals die wij uitzenden zijn officieel erkend in het BIG-register . Als uitzendbureau in de zorg vinden wij het bovendien belangrijk dat onze zorgprofessionals zich (her)bekwamen wat betreft verschillende voorbehouden en risicovolle behandelingen. Ons professionele opleidingsprogramma wordt door veel van onze HappyNurses gevolgd op de HappyCampus . Mede door dit opleidingsprogramma kunnen wij altijd voldoen aan de hoge kwaliteitseisen van onze partners.

Partner worden van uitzendbureau happynurse

Bedrijven die personeel zoeken in de zorgsector kunnen altijd bij ons terecht. Wij kennen de zorgsector als geen ander en zorgen ervoor dat ons personeel zich altijd blijft ontwikkelen door middel van ons opleidingsprogramma. Neem gerust contact met ons op om meer informatie te krijgen over ons detacheringsprogramma, onze rol wat betreft tijdelijke zorgpersoneel en ZZP-er bemiddeling. Neem ook eens een kijkje in onze brochure waar u alle benodigde informatie kunt vinden wanneer u op zoek bent naar goed zorgpersoneel.