Mijn HappyNurse     Mijn HappyNurse

Lettergrootte: A-AA+

Wijkverpleegkundige

Op zoek naar professionele wijkverpleegkundigen? HappyNurse detacheert enthousiaste zorgprofessionals. Wijkverpleegkundige nodig? Neem nu contact op.

Heeft u een zorginstelling die wijkverpleegkundigen inzet? HappyNurse kan uw partner zijn wat betreft snelle invulling van personeelsbehoefte. De verpleegkundigen die voor HappyNurse werken hebben veel ervaring met het ondersteunen van patiënten in de thuissituatie. Voornamelijk met patiënten die herstellen van een operatie, gehandicapt zijn of beperkt worden door ouderdom. Bent u op zoek naar enthousiaste zorgspecialisten met passie voor het vak die het leuk vinden om mensen thuis te ondersteunen? Dan is HappyNurse de partner die u zoekt.

Wijkverpleegkundige in alle regio's

HappyNurse detacheert wijkverpleegkundigen in diverse regio's in Nederland. Ook kunnen we voorzien in tijdelijk zorgpersoneel. We hebben een ruime personeelsdatabase met wijkverpleegkundigen die parttime werken maar ook vele enthousiaste fulltimers. Onze HappyNurses zijn flexibel en in staat om diagnoses te stellen. Omdat wij het belangrijk vinden dat al onze wijkverpleegkundigen zichzelf kunnen ontwikkelen, hebben wij een HappyCampus opgezet. Dankzij onze trainingen op de HappyCampus blijven al onze zorgspecialisten vakbekwaam. Hierdoor kunnen we altijd voldoen aan de hoge kwaliteitseisen van onze partners.

Gekwalificeerde wijkverpleegkundige nodig?

Bent u op zoek naar ervaren wijkverpleegkundigen? Heeft u op korte termijn iemand nodig om uw team (tijdelijk) te versterken? HappyNurse kan voorzien in tijdelijk zorgpersoneel, werving en selectie, ZZP-bemiddeling en Payrolling. Op zoek naar gekwalificeerde wijkverpleegkundigen? Neem dan contact met ons op zodat we mee kunnen denken over de meest geschikte oplossing. Wilt u vrijblijvend meer informatie over HappyNurse? Vraag dan onze brochure aan.