Mijn HappyNurse     Mijn HappyNurse

Lettergrootte: A-AA+

Zorgprofessional

HappyNurse voorziet in ervaren zorgprofessionals in alle zorg sectoren. Detachering of tijdelijk zorgpersoneel? HappyNurse levert u de beste zorgprofessional.

De professionele zorgverleners van HappyNurse werken in verschillende sectoren zoals de gehandicaptenzorg , ziekenhuizen of ouderenzorg . In iedere sector is er veel vraag naar ambitieuze zorgprofessionals. Onze uitzendkrachten worden flexibel ingezet in verschillende sectoren in de zorg waardoor ze allemaal snel veel ervaring op doen. Daarnaast nemen alle HappyNurses deel aan een uitgebreid opleidingsprogramma via onze HappyCampus. Zo blijft de kwaliteit van onze zorgprofessionals altijd gewaarborgd. Bovendien geloven wij in werken met passie en toewijding. Dit is terug te zien in de positieve energie die onze uitzendkrachten uitstralen. Er wordt altijd oplossingsgericht gedacht.

Procedure voor zorgprofessional

HappyNurse is gespecialiseerd in de bemiddeling van ZZP'ers, detachering en tijdelijke zorgverlening. Al onze professionals hebben een zorghart. Onze zorgprofessionals doorlopen allemaal een procedure waarin we kijken naar vakdiploma's maar in een persoonlijk gesprek ook enthousiasme en passie voor het vak willen proeven. Door altijd te kijken naar persoonlijke ambitie en leefstijl zorgen we dat onze mensen uitgezonden worden bij zorgbedrijven waar ze op hun plek zitten. Ook wanneer er een acute behoefte moet worden ingevuld kan HappyNurse u helpen. Wij werken altijd oplossingsgericht en regelen later pas de zakelijke aspecten. Service voor onze klanten staat voorop.

Op zoek naar een enthousiaste zorgprofessional? 

HappyNurse is een snel groeiende uitzendorganisatie die u snel kan voorzien van de beste zorgprofessionals. Wij kijken altijd eerst naar een oplossing wanneer een partner ons een personeelsprobleem voorlegt. Wij zijn ondernemend en stellen de service altijd voor op. Een goede relatie en vertrouwen met onze partners is voor ons het meest belangrijk. Wilt u kennis maken met HappyNurse? Vraag onze brochure aan of neem direct contact met ons op.