Mijn HappyNurse     Mijn HappyNurse

Lettergrootte: A-AA+

Banen IN DE ZORG

Wil jij graag werken in de zorg, of ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in de zorgsector? Dan ben je bij HappyNurse aan het juiste adres. HappyNurse richt zich speciaal op de zorgsector, waarbij we enkel werken met en voor zorgprofessionals. Werken in de zorg vergt specifieke competenties en vaardigheden en wij zijn continu op zoek naar zorgprofessionals die beschikken over deze specifieke competenties en vaardigheden.

Flexibel werken in de zorg

Flexibel werken verbreedt je blik. Het biedt ruimte om te ontdekken waar je goed in bent. En als je doet waar je goed in bent, met passie en toewijding, geeft dat voldoening en maakt dat je blij. Dat is goed voor jou en voor de zorg. Wanneer je besluit om voor HappyNurse te gaan werken, werk je flexibel. Dat kan voor een paar uur naast je huidige baan of als fulltime HappyNurse in vaste dienst. Ben je een ZZP’er? Dan bemiddelen wij je naar de opdrachten bij opdrachtgevers en ondersteunen je administratief. Zo blijf jij flexibel en productief.

Werken in de zorg - kies voor HappyNurse

HappyNurse biedt banen in de verschillende branches binnen de zorgsector aan. Zo kunnen mensen die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging in de thuiszorg / ouderenzorg, de gehandicaptenzorg of zorginstellingen bij ons terecht. Maar ook wanneer je op zoek bent naar een baan in een ziekenhuis ben je bij HappyNurse aan het juiste adres. Wij kennen de zorgsector als geen ander, waardoor wij jouw werk en werkterrein uitstekend kennen. Kiezen voor werken in de zorg als HappyNurse brengt daarnaast de volgende voordelen met zich mee:

  • Bij HappyNurse verdien je per saldo zo’n 15% meer dan bij een zorginstelling
  • Een HappyNurse leaseauto bij een contract van minimaal 32 uur
  • De HappyCampuseen geaccrediteerd en professioneel opleidingsprogramma

Solliciteer direct!

Ben jij een zorgprofessional met expertise, passie en toewijding en ligt jouw hart in de gezondheidszorg? En spreekt HappyNurse jou aan? Bekijk dan snel ons actuele aanbod vacatures en solliciteer direct! Je kan ook altijd een open sollicitatie met je CV sturen. We zijn namelijk altijd op zoek naar gemotiveerde zorgprofessionals met passie, die flexibel willen werken.

 auto groot

HappyNurse auto

Ben je flexibel inzetbaar voor een contract van minimaal 32 uur? Dan staat een echte HappyNurse leaseauto voor je klaar! Informeer bij jouw HappyNurse-vestiging naar de mogelijkheden en wellicht toer jij binnenkort ook door het land als HappyNurse.