Mijn HappyNurse     Mijn HappyNurse

Lettergrootte: A-AA+

Vacatures gehandicaptenzorg

Ben jij op zoek naar vacatures in de gehandicaptenzorg? Dan ben je bij HappyNurse aan het juiste adres. De gehandicaptenzorg is een specifieke sector waar specifieke kennis en ervaring nodig is. Wij zijn continu op zoek naar mensen die ervaring hebben in de gehandicaptenzorg voor diverse opdrachtgevers.

Werken in de gehandicaptenzorg bij HappyNurse

Ligt jouw hart in de gehandicaptenzorg? Als verpleegkundige, persoonlijk of woonbegeleider kun je als HappyNurse aan de slag. Wij hebben continu nieuwe gehandicaptenzorg vacatures beschikbaar, waarbij we op zoek zijn naar zorgprofessionals met ervaring, passie en toewijding.

Wanneer je bij HappyNurse werkt, dan leer jij je contactpersoon goed kennen. De ondernemers bij HappyNurse zijn namelijk langdurig bij HappyNurse werkzaam. Daarnaast kan je bij HappyNurse rekenen op:

  • Een volledig geaccrediteerd en professioneel opleidingsprogramma
  • Flexibiliteit
  • Een HappyNurse leaseauto bij een contract van minimaal 32 uur

Meer informatie over werken bij HappyNurse vind je hier. 

Word ook HappyNurse in de gehandicaptenzorg 

HappyNurse worden is heel eenvoudig. Je meldt je aan als uitzendkracht, of als gedetacheerde in een tijdelijk of vast dienstverband via het sollicitatieformulier. Ook ZZP’ers bemiddelen wij graag. Als HappyNurse werk je voor diverse opdrachtgevers in het hele land. Onder andere behoren instellingen voor gehandicaptenzorg en verschillende woonvormen voor gehandicapten tot onze opdrachtgevers.

Solliciteer voor een van onze vacatures gehandicaptenzorg 

Spreekt HappyNurse jou aan en ben jij een zorgprofessional met hart voor de gehandicaptenzorg? Neem dan een kijkje tussen de actuele gehandicaptenzorg vacatures en solliciteer! Staat jouw ideale vacature er niet tussen? Stuur ons dan een open sollicitatie met je CV . Wij nemen binnen één werkdag contact met je op.