Mijn HappyNurse     Mijn HappyNurse

Lettergrootte: A-AA+

Vacatures ouderenzorg / thuiszorg

Een nieuwe uitdaging in de ouderenzorg gezocht? Zoek dan niet verder. HappyNurse is continu op zoek naar zorgprofessionals met kennis, passie en toewijding voor de ouderenzorg. Bij ons ben je flexibel en kan je terecht als uitzendkracht naast je parttime baan of als ZZP’er. Ook kan je in tijdelijk of vast dienstverband bij HappyNurse aan de slag in de ouderenzorg. Wij hebben altijd actuele vacatures in de ouderenzorg beschikbaar.

Thuiszorg is onmisbaar

De ouderenzorg verschuift van intramuraal naar steeds meer extramuraal. Dit betekent voor verpleegkundigen en verzorgenden dat er steeds meer werk in de thuiszorg is, en steeds minder in verpleeg – en verzorgingshuizen. Onze dienstverlening strekt zich uit van reguliere thuiszorg tot kleinschalige woonvormen. HappyNurse beweegt mee in de veranderingen in de zorgsector waardoor zorgprofessionals ook bij ons terecht kunnen voor diverse thuiszorg vacatures.

Meld je aan als HappyNurse in de ouderenzorg en thuiszorg 

Voel jij je als verpleegkundige, verzorgende of helpende helemaal Happy in de ouderenzorg? Dan ben je aan het goede adres bij HappyNurse. Wij bieden diverse soorten vacatures in de thuiszorg en ouderenzorg aan en wanneer je bij HappyNurse werkt profiteer je onder andere van:

  • Flexibiliteit
  • Bij HappyNurse verdien je per saldo zo’n 15% meer dan bij een zorginstelling
  • Een HappyNurse leaseauto bij een contract van minimaal 32 uur
  • De HappyCampus 

Wil je graag meer weten over HappyNurse?

Spreekt HappyNurse jou aan en ben jij een zorgprofessional met hart voor de ouderenzorg? Neem dan een kijkje tussen de actuele ouderenzorg vacatures / thuiszorg vacatures en solliciteer! Is jouw ideale vacature op dit moment niet beschikbaar? Stuur ons dan een open sollicitatie met je CV. Wij nemen binnen één werkdag contact met je op.