Mijn HappyNurse     Mijn HappyNurse

Lettergrootte: A-AA+

Vacatures ziekenhuizen

Heb jij hart voor de zorg en wil je graag aan de slag als zorgprofessional in een ziekenhuis? Wij hebben meerdere ziekenhuis vacatures beschikbaar, zodat jij als zorgprofessional zoals algemeen of gespecialiseerd verpleegkundige, operatieassistent of anesthesiemedewerker weer snel aan de slag kan.

Vacatures ziekenhuizen - Werken als HappyNurse

Wanneer je op zoek bent naar vacatures binnen ziekenhuizen zit je goed bij HappyNurse. Wij hebben een ruim aanbod vacatures beschikbaar, waarvoor we continu op zoek zijn naar gemotiveerde zorgprofessionals met passie en toewijding.

Het is voor ons erg belangrijk dat jij happy naar je werk gaat en de dag met een voldaan gevoel afsluit. Hierom bieden we verschillende soorten ziekenhuis vacatures aan. Je kan bij HappyNurse terecht als detacheringskracht, ZZP’er, maar ook in tijdelijk of vast dienstverband. Het is ook mogelijk om bij HappyNurse aan de slag te gaan op uitzendbasis, wat vele voordelen met zich meebrengt:

  • Je bepaalt zelf hoeveel uur je werkt
  • Je bepaalt zelf wanneer je werkt
  • Je bepaalt zelf welke diensten jij wilt werken

Door het ruime aanbod vacatures voor ziekenhuizen is er altijd wel een vacature die perfect aansluit bij jou en jouw wensen. Interesse? Bekijk dan hier het actuele aanbod vacatures ziekenhuizen of schrijf je in als HappyNurse!

Vacatures ziekenhuizen - Meer informatie 

Wil je graag meer weten over HappyNurse en de vacatures ziekenhuizen? Lees dan hier meer informatie over onze organisatie of vul het contactformulier in. We zullen dan binnen één werkdag contact met je opnemen.