Mijn HappyNurse     Mijn HappyNurse

Lettergrootte: A-AA+

Wijkteam Capelle aan den IJssel

In Capelle aan den IJssel is een wijkteam van HappyNurse actief. Simeon Dorn regelt uiteenlopende zorgdiensten en zorgverlening op maat. Simeon is bekend met de wijk. Daardoor is hij in staat alles snel voor u te organiseren.

De Happy Wijkbroeder is uw vaste aanspreekpunt en hij stelt in samenspraak met u een vast team van zorgprofessionals samen. Bij wijkteam Capelle aan den IJssel heeft u altijd vertrouwde gezichten over de vloer en krijgt u professionele zorg.

Thuiszorg aanvragen

Vormen van thuiszorg

Happy Wijkzuster verzorgt diverse thuiszorgdiensten, waaronder:

  • Verzorging bij dementie
  • Ondersteuning van mantelzorgers
  • Waakdiensten of slaapdiensten in de nachtelijke uren

Samen met u bekijkt vestigingsmanager Simeon Dorn wat voor u het beste is. Vraag de thuiszorgbrochure aan of neem vrijblijvend contact op met onze Happy Wijkbroeder in Capelle aan den IJssel.

Wijkteam Capelle aan den IJssel - contactgegevens

Wijkteam coördinator Simeon Dorn
T: 06 15247807
F: 010-8920878
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

BGG Rogelio Cova tel: 06.24726656Simeon 2

Wijkteam Capelle aan den IJssel kent de buurt

De Happy Nurses in uw vaste team komen uit de wijk en wonen dus dichtbij u in de buurt. Zij kennen bijvoorbeeld de huisartsen van de praktijk, maar ook de fysiotherapeuten uit de buurt en alle andere zorgaanbieders en voorzieningen in Capelle aan den IJssel die u mogelijk nodig heeft. Omdat de wijkverpleegkundige ook uit de buurt komt, weet hij precies wat de gemeente te bieden heeft. Doordat hij bekend is met de wijk en omliggende wijken, regelt hij dingen die voor u van belang zijn net even gemakkelijker. Lees meer over de thuiszorg die wij in Capelle aan den IJssel bieden en de voordelen.

Meer weten?

Wilt u weten of u in uw wijk thuiszorg kunt krijgen van HappyNurse? Vul dan vrijblijvend het thuiszorgaanvraagformulier in. Wij komen dan met u bespreken wat de mogelijkheden zijn.